<link rel="stylesheet" id="fblb-css-css" href="https://adojogasz.net/wp-content/plugins/arscode-social-slider-free/fblb.css?ver=5.0.11" type="text/css" media="all">

Jogorvoslati eljárásban képviselet

A jogorvoslati eljárások során fellebbezéssel kívánjuk elérni az adóhatóság felettes szervénél, hogy az első fokon hozott határozatot semmisítse meg és az ügyfélnek adjon igazat vagy utasítsa új eljárásra az elsőfokú adóhatóságot. Amennyiben az ügyfél kicsúszott a fellebbezési határidőből, egyéb jogorvoslati beadvánnyal igyekszünk ügyfelünk igazát bizonyítani. Elkészítjük végrehajtási eljárásban végrehajtási kifogását, képviseljük az eljárásban egészen a NAV Elnökének előterjesztendő jogorvoslati eljárásig. Szükség esetén rendkívüli jogorvoslati kérelmekkel is támadjuk az alaptalan határozatokat. Illeték kiszabás során a kiszabott illetékkel kapcsolatosan jogorvoslati eljárást kezdeményezünk.

Minden esetben – amennyiben a törvény erre lehetőséget ad – a jogerős adóhatósági döntéseket bíróság előtt támadjuk meg, célul tűzve ki azok hatályon kívül helyezését. Szükség esetén a bírósági ítéletekkel szemben rendkívüli perorvoslati eljárást is kezdeményezünk. Minden esetben a szükséges beadványok elkészítését is vállaljuk, képviseljük ügyfeleinket a bírósági tárgyalások során.