<link rel="stylesheet" id="fblb-css-css" href="https://adojogasz.net/wp-content/plugins/arscode-social-slider-free/fblb.css?ver=5.0.11" type="text/css" media="all">

Képviselet

Vállaljuk adóhatóság előtti képviseletet megbízás és eseti meghatalmazás alapján cégek, magánszemélyek és egyéni vállalkozások részére. A meghatalmazás alapján ellátjuk az egyes ellenőrzési cselekmények során a képviselt személy képviseletét, beadványokkal, észrevételekkel segítjük a tényállás tisztázási kötelezettséget. A hatósági eljárásban az esetleges adóhiány vagy jogosulatlan igénylés esetén fellebbezéssel, jogértelmezéssel segítjük az adózók munkáját. Képviseletet látunk el a jogorvoslati eljárásban a másodfokú adóhatósággal szemben. A jogerős adóhatósági határozat ellen ügyfeleinket közigazgatási határozat bírósági felülvizsgálatára induló perben képviseljük, az ehhez szükséges keresetet előterjesztjük, a tárgyalásokon képviseljük.

Ügyfelünket képviseljük adóvégrehajtási vagy bírósági végrehajtási eljárás során, beadványait elkészítjük és személyesen képviseljük a végrehajtási eljárás során. Képviseletet látunk el az esetleges részletfizetési és méltányossági eljárásokban is.